Posted on

Strikt meer normen vereist om nieuwe effectiviteit in Dianchi-bescherming te bevorderen

Strikt meer normen vereist om nieuwe effectiviteit in Dianchi-bescherming te bevorderen

Oorspronkelijke titel: Met hogere normen heeft de nieuwe verwezenlijking van Dianchi Coat Protection Management nieuwe prestaties bereikt op 6 december en het Permanent Comité van Yunnan Provincial Party Committee, Secretaris van het Comité Kunming Municipal Party, Liu Hongjian, resulteerde in het team om te onderzoeken de behandeling van governance.

Hij benadrukte dat alle afdelingen op alle niveaus in de stad moeten bestuderen en implementeren van de geest van de ecologische beschavingsgedachten van XI Jinping en de secretaris van XI Jinping om het belang van de belangrijke toespraak van Yunnan te onderzoeken. De norm is strenger om de nieuwe prestaties van Dianchi-bescherming te bevorderen bestuur. Liu Hongjian kwam eerst naar de wetlands van Xinghai-schiereiland en richtte de waterkwaliteit van Pan Longjiang op om de waterkwaliteit van het meer binnen te gaan en onderzocht het moerasland van het ringzwembad en de bouw van Dianchi Green Road. Liu Hongjian benadrukte dat de secretaris-secretaris van de topsecretaris om de Geest van Yunnan te onderzoeken, in overeenstemming met het concept van het meer in het meer van het meer, het uitgebreide management, systeembeheer, bronbestuur, strikt implementeren van het lange systeem van de rivier (meer ), en zet Dianchi beschermend managementwerk beter en dieper.

Het is noodzakelijk om de belangrijke instructies voor de belangrijke instructies van de algemene secretaris van Dianchi resoluut te implementeren en volledig een bevredigend antwoord te geven op het Centraal Comité van de Partij en het Centraal-Comité van de People en het Centraal-Comité van de People en de People Mensen in het Centraal Comité van de Partij.

Om een ??beter en effectief initiatief te doen om goed werk te doen in de bescherming van Dianchi, laat de "Plateau Pearl" een helderder spelen. Het is noodzakelijk om de bouw van Dianchi Green Road in hoge normen te bevorderen om ervoor te zorgen dat de bouwtaak op tijd is voltooid. In de zevende, achtste waterzuiveringsinstallaties begrijpt Liu Hongjian de verdeling van zuiveringsinstallaties van de waterkwaliteit in het hoofdstedelijke gebied, de bouw van interceptiepijpnetwerk, de ranglijst van staartwater. In het Panlong District Golden Avenue – Beichen Avenue Rain Diversion Diversion Project onderzocht Liu Hongjian ook de implementatie van Rain-Savy Shunting. Hij benadrukte dat in overeenstemming met de inzet van het Provinciaal Partijcommissie de provinciale overheid, gecombineerd met de stedelijke update en transformatie, het interceptiepijpnetwerk verbeteren en de implementatie van regen en vervuiling bevorderen en zich richten op de vervuilingsbelasting van het meer van de rivier Weg en Dianchi.

We moeten wetenschappelijk de hoofdstad waterkwaliteitszuiveringsinstallatie leggen, de transformatie van staartwater versnellen, de bedieningsplanning versterken en de afvalwaterbehandeling verbeteren.

Het is noodzakelijk om de sanering van de rivier de Lake te begrijpen en aandacht te schenken aan het handhaven van de ecologische functie van de rivier, en de ecologische landschapsgordel van "Water Clear, Shore Green, River, and Beauty" cre?ren. Liu Hongjian ging ook naar de Songhua Dam-reservoirdam, en opgericht in de grond om de stadswatervoorziening en het landelijke drinkwaterveiligheidswerk en de bescherming van het waterbron te begrijpen. Hij benadrukte dat we ons moeten concentreren op de toekomstige ontwikkelingsbehoeften, focus op langetermijn, systeemplanning, uitgebreid beleid en inspanningen om seizoensgebonden, engineering watertekort op te lossen en blijven de beveiligingscapaciteit van de stedelijke watervoorziening te verbeteren, voldoende watervoorziening voor Kunming te vergroten duurzame ontwikkeling.

Het is noodzakelijk om de bescherming van het waterbrongebied te versterken, alles mogelijk om het leven van het waterbrongebied te beschermen en te verbeteren en hen te begeleiden om het water gezamenlijk te beschermen, de prachtige huizen te beschermen. Liu Shenshou, Sun Jie, Liu Yonglu, Zhao Xueong nam deel aan het onderzoek.

(JIA XI PEI) (Editor: XU Qian, Zhu Hongxia) Delen Laat meer mensen zien.