Posted on

Twee jaar van drie kroon Beijing Ice Hockey Hoe een nieuw visitekaartje te bouwen

Twee jaar van drie kroon Beijing Ice Hockey Hoe een nieuw visitekaartje te bouwen

Originele titel: Twee jaar van drie kroon Beijing Ice Hockey Hoe een nieuw visitekaartje 5 gevechten te bouwen, dit is het transcript van Beijing Dames Ice Hockey naar het nationale kampioenschap, dit arrogante, de lof van het Beijing Women’s Team, een nationaal kampioenschap werd gekroond , dat ook werd gevolgd door het Beijing Herenteam met succes verdedigde, Peking Ice Hockey won in twee jaar de derde nationale kampioentrofee.

  Twee jaar lijken 3 kronen per ongeluk te zijn, als het Peking Heren Ice Hockey Team het National Championship won, is de kampioen van het Nationaal Kampioenschap nog steeds onverwacht, dan zal deze keer het National Women’s Ice Hockey Championship Beijing-team uiteindelijk winnen, hoeveel Is nog steeds een beetje onverwacht, tenslotte, de media zijn niet hoog voor damesijshockey, en de verschillende teams zijn niet bekend met wat voor soort horizontale buitenkant. Li Xiaoming, plaatsvervangend directeur van het Midden-sportmanagementcentrum, Beijing, deze kampioensappiges, maar het is onvermijdelijk.

Hij zei: "Tellen van de kampioenschap trofee van vrouwelijk ijs, Beijing Ice Hockey heeft drie nationale kampioenen gewonnen in de afgelopen twee jaar, ik denk dat dit een onvermijdelijk resultaat is, omdat de ijshockeyontwikkeling van Beijing inderdaad een leider is. Li Xiaoming zei dat er was Geen reden. Na 2015 verkreeg Beijing met succes het recht op Olympische Spelen van Winter, is Beijing opgestaan ??naar een nieuwe lengte op de nadruk op de ijs- en sneeuwbeweging, waarvan de uitdrukking van de ijshockey is "werkt om het te cre?ren als City New Business kaart.

Het is een zeer goed platform om een ??zeer goed platform voor ijshockeysporten te bouwen van het gemeentecommissie en de gemeentelijke overheid aan de relevante bevoegde autoriteiten. Tegelijkertijd begint de relevante bevoegde eenheid van de school, en het ontwikkelingspad van "binding", gecombineerd met de ijshockeybeweging en studenteneducatie, zodat ouders geleidelijk hebben gerealiseerd dat de ijshockey niet gewoon een sport is, maar Het kan een positieve educatieve rol spelen, de kwaliteit van de kinderen temperen en hun teamgeest cultiveren. "Dus ik denk dat deze kampioen het gevolg is van de naleving van Beijing naar dit ontwikkelingspad. Het is niet eens voor geluk, omdat de ijshockey van Beijing op een juiste ontwikkelingsweg is en nog steeds vooruitgang is.

Li Xiaoming zei dagelijks naar Beijing Youth.

Inderdaad, in de afgelopen jaren, is de ijshockey van Beijing in het stadium van snelle ontwikkeling. Het aantal geregistreerde atleten is het jaar gegroeid, en met meer locaties in gebruik, zal het kind nu niet de vorige soort spelen, geen scheidsrechters tegenkomen.尴尬 Scenario. Dit zijn belangrijke veranderingen in de ontwikkeling van Peking Ice Hockey. De ontwikkeling van Peking Ice Hockey wordt snel toegeschreven aan de oprichting van een compleet systeem, en de verbetering van de hardwarecondities is slechts een deel, en de ijshockey beweegt om langdurig te worden, en het moet in staat zijn om een ??superior coach en onbeperkt te kunnen maken Atleet, en dit is het inzetten van de oprichting van het systeem. Beijing is in dit verband bij het land gekomen.

In dit verband heeft Li Xiaoming ge?ntroduceerd: "Op dit moment heeft Beijing Ice Hockey een reeks niveau 4 relatief complete systemen gebouwd, waaronder scholen en trainingsinstellingen, districtsportteamsystemen, gemeentelijke sportteamsystemen en professionele sportdames. Deze complete Systeem heeft geweldige bijdragen geleverd in de continue teelt- en bezorgsporters, zij zijn de basis van de ontwikkeling van Peking Ice Hockey. "De mensen die duidelijk bekend zijn met de Peking Ice Hockey, het niveau 4-systeem genoemd in Li Xiaoming weerspiegelt de huidige situatie van de Beijing Ice Hockey Ouders beginnen hun interesses van de ijshockey te cultiveren wanneer ze erg klein zijn, en na de studie van trainingsinstellingen hebben ze de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende wedstrijden op de school, genieten van het plezier van de Campus Ice Hockey, en dit Stichting Ze hebben de mogelijkheid om een ??districtsniveau of een gemeentelijk sportteam te worden, wat een hoger niveau van hogere niveaus vertegenwoordigt namens de regio en steden.

Na deze tests, als een kleine speler echt in de toekomst professionele of professionele ijshockeyspeler bleek te worden, is er een bijbehorende echelon op hen.

  Het is het bestaan ??van dit complete systeem, zodat Beijing Ice Hockey verder is ontwikkeld. In de afgelopen jaren, met de toename van de ijshockeypopulatie, is de schaal van allerlei ijshockeyteams op alle niveaus in Beijing constant groeien, en Het niveau wordt geleidelijk verbeterd.

In dit geval hoefde twee teamleden die het kampioenschap in Beijing kregen, het team van het kampioenschap niet te zeggen, en het zesde team, het team, zou ‘Beijing jeugdteam’ worden genoemd omdat ze over het algemeen de leeftijd zijn, is klein.

In feite zijn hun kinderen in dezelfde leeftijd hoog, nep, en het score van deze Beijing-team zal ook een grote toename hebben. Beijing Ice Hockey kijkt later dan het begin in andere provincies, maar de opkomst is erg snel.

  Het aantal vrouwelijke ijsregistraties is jaarlijks opgehaald. Het is in grootte getoond. Het is 401 Dames Ice Hockey-spelers geregistreerd in Peking Ice Hockey Sports Association. Het blijft de neiging tot de groei van het jaar, inclusief 174 personen onder de 8 jaar oud; 164 mensen van 9-12; 63 jaar oud, van 26 verschillende clubs.

In feite, in 2016, stelde de City Ice Association in Beijing "Little Girl Ice" op, wat het ijshockeycollectief van een meisje is, die deze ijshockeymeisjes samen laten, een gevoel van collectiviteit vinden en erbij horen.

In het seizoen 2016-2017 nam Peking "Little Feronon" op dat moment deel aan de Peking Youth Club League, die niet goed was.

Met de groei van de meisjes, zijn hun speelvaardigheden voortdurend aan het verbeteren, en het kleine vrouwelijke ijs is ook blijven meedoen en de Ice Hockey van Beijing ontwikkelt zich geleidelijk. Na vijf jaar ontwikkeling hebben de 10e top 20 pure vrouwen in de U6-U14-leeftijdsgroep deelgenomen aan de Peking Youth Ice Hockey Club League. Kinderen in het team kunnen niet alleen het Women’s Team volgen, maar volgen ook het team van het Club-team en vechten met de jongen, meer inzendingen en kansen verbeteren. In termen van professionele dames begon Beijing ook Sinds 2018 Beijing Youth Women’s Ice Hockey-team te selecteren.

In 2020 hebben in totaal 5 jongeren in U10, U12, U14, U16 en U18 een continu professioneel team van back-uptalenten gevormd.

In oktober 2019, om zich voor te bereiden op de 14e National Winter Games, heeft Beijing een Young Women’s Ice Hockey-team gevormd en bleef de professionele ijshockeytalenten van vrouwen naar hoge leeftijdsgroepen vervoeren. Sinds 2019 hebben Beijing Youth and Youth Women’s Team 3 kampioenschappen gewonnen in de National U-Name Ice Hockey-kampioenschappen; en ik ontving een loper in de 2e jeugdspellen ijshockeywedstrijd in het land.

In de toekomst zal Beijing de bevolkingsbasis van de Dames Ice Hockey blijven uitbreiden en doorgaan met het leveren van damesijshockeytalenten in hoge leeftijdsgroepen, verbeteren het niveau van volwassen damesijshockey.

  Voor de ontwikkelingsvooruitzichten van Peking Women’s Ice Hockey, is Li Xiaoming nog steeds erg zelfverzekerd.

Hij zei: "In feite, zoals een herenhockey, de ontwikkeling van vrouwelijk ijs ook op de algehele lay-out en beleidsgarantie, van de huidige situatie, is het vooruitzicht van het vrouwelijke ijs nog steeds erg goed, vooral na het winnen, geloof ik Het zullen meer ouders zijn die bereid zijn om hun dochters naar de ijsbaan te brengen, laten ze deelnemen aan en deze sport voelen, en voor de ontwikkeling van de damesijshockey in Beijing, is dit ook een verdere aangename kans.

"Tekst / Nieuws Reporter Zhang Xunlong Co?rdinaten / Du Rui naar Map / Beijing Winter Sports Management Center (Editor: Menhengzhu, Gao Xing) Delen maakt meer mensen om te zien.