Posted on

Tachtigjarige mensen vallen water in de politie van Guanghan, sloeg een paar tientallen oproepen om familieleden te vinden

Tachtigjarige mensen vallen water in de politie van Guanghan, sloeg een paar tientallen oproepen om familieleden te vinden

Originele titel: 86-jarige mensen vallende bewustzijn Blur Sichuan Guanghan Police Rescue Na het raken van een tientallen oproepen om familieleden te vinden op 3 maart, Sichuan Deyang Guanghan City Xiangyang Town Qingbajiang Het lichaam haastte het lichaam en de situatie was zeer urgent. Nadat het Guanghan Municipal Public Security Bureau de publicatie van de massa’s van de massa’s ontving, reed de On-War Group onmiddellijk naar de invallende plaats en riep 120 noodoproepen. Om de veiligheid van dalend water te waarborgen, arriveerde de politie ter plaatse om te beginnen met redding, met het levensreddende touw tot het vallende water om het succesvol te redden, en onmiddellijk naar het ziekenhuis voor de behandeling wordt gestuurd. De Drowners zijn een oude man, omdat de rivier koud is, het bewustzijn is wazig, de politie kan de identiteit van ouderen niet bevestigen en contact opnemen met hun familieleden.

Na verificatie is Guanghan City onlangs gerelateerd aan het verlies. Toen de oude man in het ziekenhuis werd behandeld, zeiden ze vaag dat ze ‘Zhang Mou’ noemden. De politie voerde meteen een persoon uit die "Zhang Mou" in Guanghan City en de omgeving noemde, en de familieleden en familieleden werden geverifieerd -Tiered. bellen en uiteindelijk de familieleden van de oude mensen hebben gevonden.

Op dit punt hebben de familieleden van de ouderen de zoektocht naar mensen afgedrukt en rapporteert de zaak in het politiebureau van Chengdu.

‘S Middags, toen de politie van het Yang-politiebureau naar het ziekenhuis sprong, was de oude man uit gevaar geweest. De dokter vertelde het gezin van de oude man. Als het later is, zal de oude man een groot levensrisico hebben.

Het is duidelijk dat de oude man dit jaar 86 jaar oud is, het is verloren van het huis van Chengdu eerder, en hij had niet verwacht dat de oude man naar Guanghan ging, per ongeluk dalend water, gelukkig, gelukkig op tijd gered.

(Cover Journalist Wang Xianglong) (Editor: Luo Wei, Zhanghua Wei) Deel meer mensen om te zien.