Posted on

Revitalisering van de secretaresse | Lianzhou Deng Zerou: een merk bouwen om de nieuwe vitaliteit uit te breiden van het Open Huazhong Village

Revitalisering van de secretaresse | Lianzhou Deng Zerou: een merk bouwen om de nieuwe vitaliteit uit te breiden van het Open Huazhong Village

  Xinhuanet Guangzhou 11 februari (Lu Jian Zeng Guorong) Guangdong Maoming is gevestigd in Yuexi, is de traditionele landbouwmarkt, hoe de revitalisering van het plattelandswoning volledig te bevorderen? Deng Zerou, Secretary of the Municate Party Committee heeft onlangs een interview ontvangen.

  Deng Zeyou zei dat er een reputatie is van "China’s Orange Township" in Yuexi.

Het oranjerood is bijna 110.000 mu, met een jaarlijkse uitgangswaarde van meer dan 4,9 miljard yuan, die het inkomen van meer dan 300.000 landbouwpopulatie be?nvloedt.

De industrie is in het land en het aanbevolen product waarderen kunnen blijven staan ??"Word Rich". De revitalisering van de "Orange" -industrie werd een "hoofdgreep" bij de revitalisering van landelijke revitalisatie. In 2021 is de Orange-Red Mr Merk Conference een mooie die de oranje rode "waardering" helpt.

Deng Zerou zei: "Aan het begin van 2021 is de gedroogde vrucht van het sinaasappelrood ongeveer 30 yuan per catty. Na de Chalodium Mr Merkconferentie bereikte het 70 yuan per pond tegen 2021. China’s lokale landelijke e-commerce heeft als laatste verkocht Jaar bereikte de hoeveelheid van de sinaasappelrood 900 miljoen yuan. "Volgens de gegevens van het Chinese landbouwplichtige Bureau, door de implementatie van" 12221 "marktconstructie, zijn 2021 oranje rode fruitprijzen verbeterd, en de selectie van vers fruit kan Bereik 11 yuan / catties, die in de buurt van het jaar vermenigvuldiger stijgt.

    Het bouwen van een moderne landbouwstad, het is noodzakelijk om op te graven om een ??kenmerk te bouwen, maar ook de opening uit te breiden.

Aan het begin van dit jaar heeft de regionale uitgebreide economische partnerschapsovereenkomst (RUG) ingevoerd, 2200 dozen van voorvormproducten van Maoming Hengxing Aquatic Technology Co., Ltd. Lanceerde een magazijn, ge?nstalleerde grensoverschrijdende logistieke transportwagens naar de Zuidoost-Aziatische markt , RCEP in Maoming Flowering op het gebied van verwerking. Er wordt gemeld dat er 11 bestaande waterproductverwerking ondernemingen zijn in Maoming City, waaronder 3 bedrijven, Guangdong Global Aquatic Food Co, Ltd. en Guangdong Global Aquatic Food Co., Ltd., en Guangdong Global Aquatic Food Co., Ltd. hebben geprofiteerde plantaardige producten ontwikkeld. 16, de totale uitvoer van meer dan 2 miljard yuan per jaar. Deng Zerou zei dat de modernisering van landbouwmodernisering de modernisering van industri?le modernisering en sociaal bestuur is. In het proces van het uitvoeren van de creatie van de creatie van de schepping, versterken het grassroots-feestgebouw, verbeter de geest van de kaders en het gevoel van geluk, en bevordert de hele stad. Sociale en economische ontwikkeling.